Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Uitgelicht: onze werkvoorbereiders

22 september 2015, 12:00

Vele orders verlaten onze werkplaats. Eerst worden ze uiteraard aangenomen door de verkoop, doorverwerkt en dan volgt een belangrijke taak: de fysieke voorbereiding van de orders. Hier komen de werkvoorbereiders in actie om al onze diverse orders gereed te maken. Hier gebeurt dus veel achter de schermen: sleutels en cilinders gereed maken, graveren, de robots aansturen, zorgen dat de orders gemonteerd kunnen worden, sluitplannen berekenen, problemen oplossen, reparaties uitvoeren. Een greep uit de vele werkzaamheden van Pascal, Arjan en Bram.

Pascal

Pascal stort zich op elektronica (en andere zaken)

Al bijna 11 jaar is Pascal een vaste kracht bij Mauer®. Begonnen op de cilindermontage en na het vertrek van Johan Vermeulen het aanspreekpunt op de werkplaats en de montage geworden. Hij geeft daar waar nodig ook ondersteuning bij de montage. Door zijn interesse in elektronica zijn zijn werkzaamheden steeds meer komen te liggen bij onze elektronische producten, waaronder onze lockersloten en het krukgestuurd beslag. Pascal bereidt vele ELLcam®- en ELLocks®-orders in hoog tempo voor en is daarnaast verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van de reparaties. En laten we ook het verhelpen van storingen niet vergeten! Ook onze sleutelrobot heeft wel eens een off-day! Ook zal hij binnenkort Jeff (projectmanager Electronics) gaan ondersteunen bij de online-voorbereiding van ons ELLocks®-beslag.

Arjan

Arjan tovert met cilinders (en andere zaken)

Al bijna 15 jaar werkt Arjan bij Mauer® en hij heeft op mechanisch gebied een schat aan ervaring. Door zijn kennis en ervaring, neemt hij vele ‘specials’ onder zijn hoede en is hij het aanspreekpunt voor vele uiteenlopende reparaties van mechanische cilinders. Zo kan de verkoop regelmatig bij hem terecht voor een speciaal verzoek en blijkt iets wat onmogelijk leek, toch mogelijk! Hij ondersteunt tevens de montagemedewerkers en zorgt voor oplossingen bij de montage. En uiteraard werkt hij mee bij de voorbereiding van cilinderorders en springt hij in bij de assemblage en montage. 

Bram

Bram concentreert zich op sluitplannen (en andere zaken)

Al 9 jaar is Bram werkzaam bij Mauer® en begon met algemene werkzaamheden op de werkplaats, zoals de ordervoorbereiding en ordercontrole. Door zijn IT-achtergrond verschoven zijn werkzaamheden en interesse steeds meer richting het calculeren van sluitplannen. Concentratie, ervaring en rust zijn hierbij erg belangrijk en Bram doet deze calculatie uiterst serieus. In nauwe samenwerking met de verkoop zorgt hij ervoor dat onze sluitplannen in de juiste profielen en toepasbare waardes worden berekend. Daarnaast zorgt hij ook voor de algehele controle van orders en houdt hij zich vrijwel wekelijks bezig met het uitpakken en controleren van de zendingen vanuit Bulgarije. Een niet onbelangrijke en secure klus!

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.